Τρόποι Αποστολής

 

Στην Ελλάδα

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Με αποστολή στον χώρο σας, με παραλαβή από ένα κατάστημά μας ή μέσω της Box Now σε αυτοματοποιημένο μηχάνημα είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα και επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο e-shop αποστέλλονται σε 1-10 εργάσιμες ημέρες.

Στην πρώτη περίπτωση οι αποστολές των κοσμημάτων μας πραγματοποιούνται με την εταιρεία  και EASY MAIL .Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα ενώ  υπάρχει χρέωση 3€ στην περίπτωση αντικαταβολής.  Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή σας να γίνει με διαφορετική εταιρία από την συνεργαζόμενη τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στη δεύτερη περίπτωση, αν επιθυμείτε να παραλάβετε  το κατάστημα Olga Kosmima . Ενημερώνεστε μέσω mail για την παραλαβή της παραγγελίας σας και έχετε περιθώριο παραλαβής 3 εργάσιμες ημέρες.

Με την Box Now μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo σημείο επιλογής σας 24/7 και εντός 24 ωρών από την αποστολή της από εμάς.

Αποστολή Express

H νέα μας υπηρεσία της αυθημερόν παράδοσης δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να παραλαμβάνουν την παραγγελίας τους την ίδια μέρα, εφόσον την καταχωρίσουν εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Το κόστος της υπηρεσίας είναι στα 6,90€.

Η express υπηρεσία αφορά σε συγκεκριμένα προϊόντα και όχι σε όλη την συλλογή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Tα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν express απεικονίζονται με μια ειδική σήμανση. 

*Στις παραγγελίες που καταχωρούνται με επιλογή Αποστολή Express δεν θα υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία που περιλαμβάνει και είδη που δεν έχουν την σήμανση ‘’Αποστολή Express’’ τότε η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με τον απλό τρόπο/standard delivery. Αν όμως επείγεστε ένα από τα δύο είδη, τότε η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί σε 2 μέρη (με την ανάλογη χρέωση), θα πρέπει ωστόσο να επικοινωνήσετε με το τμήμα του e-shop μας για το αίτημά σας στο 2314022999 ή στο info@olgakosmima.gr.

Η υπηρεσία αυθημερόν παρέχεται αποκλειστικά στις περιοχές εντός της Θεσσαλονικης

Με την επιλογή Αποστολή Express υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής εντός 2 χρονικών πλαισίων αναλόγως την ώρα καταχώρισης της παραγγελίας σας:

1)10.00-14.00 εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας έως τις 09.30.
2)14.00- 18.00 εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας έως τις 13.30.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή θα εκτελούνται την Δευτέρα. Οι αργίες και τα Σαββ/κα εξαιρούνται της επιλογής Αποστολή Express. Επίσης σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή γεγονότων όπως διαδηλώσεις μπορεί το διάστημα παράδοσης να καθυστερήσει.

Στην Κύπρο

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους: με αποστολή στον χώρο σας, με παραλαβή από ένα κατάστημά μας και με Box Now.

Η αποστολή της παραγγελίας στo χώρο σας γίνεται είτε μέσω της εταιρείας  DHL με έξοδα αποστολής 15€ χωρίς δυνατότητα αντικαταβολής.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα μας, κατά το checkout της παραγγελίας σας, στο βήμα Τρόπος Αποστολής επιλέγετε από τη λίστα με τα διαθέσιμα καταστήματα στην Κύπρο και λαμβάνετε την παραγγελία σας δωρεάν.

Με την Box Now μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από τo σημείο επιλογής σας 

Στο εξωτερικό

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μέσω της εταιρίας DHL και θα σας αποσταλεί αριθμός αποστολής. Η χρέωση των εξόδων αποστολής, ανάλογα με τη περιοχή, ορίζονται ως εξής:.

Χώρες

Κόστος Αποστολής

Ημέρες Παράδοσης

Ελλάδα


ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

3€ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

1-5 ΗΜΕΡΕΣ

Κύπρος


 

Κύπρος

DHL 15€BOX NOW 8€

1-4 ΗΜΕΡΕΣ

Ευρώπη

15€

1-5 ΗΜΕΡΕΣ

Ηνωμένο Βασίλειο

22€

1-5 ΗΜΕΡΕΣ

Χώρες εκτός Ε.Ε.

22€

1-7 ΗΜΕΡΕΣ

Βόρεια Αμερική-Καναδάς

27€

1-7 ΗΜΕΡΕΣ

Κεντρική & Νότια Αμερική – Αυστραλία

39,50€

1-10 ΗΜΕΡΕΣ

Ασία

26 έως 27,50€

1-10 ΗΜΕΡΕΣ

Αφρική

39,50€

1-10 ΗΜΕΡΕΣ

*Oι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός Ε.Ε είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία οφείλει να επωμιστεί ο πελάτης. Η εταιρεία Olga Kosmima δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιό θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελειωνακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να επικοινωνήσετε με το τελωνείο της χώρας σας.

*Σε παραγγελίες που αφορούν ογκώδη αντικείμενα όπως τσάντες, μαξιλάρια κλπ είναι πιθανό να μεταβληθούν τα έξοδα αποστολής.