Επιστροφές και Αλλαγές

Για την Ελλάδα

Για να πραγματοποιήσετε μια επιστροφή ή μια αλλαγή μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα OLGA KOSMIMA και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας. Για το παρόν διάστημα της εορταστικής περιόδου οι αλλαγές στα καταστήματα θα πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Πέμπτη. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τo e-shop μας στο 2314022999 ή μέσω email στο info@olgakosmima.gr, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής του προϊόντος από το e-shop μας. 

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.

Οι αποστολές αυτές γίνονται με έξοδα της εταιρείας μας, εφόσον χρησιμοποιηθεί η εταιρεία courier με την οποία συνεργαζόμαστε και εφόσον οι αλλαγές της ίδιας παραγγελίας δεν υπερβαίνουν τη 1 φορά. Σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε εσείς.

Στην περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω Box Now μπορείτε πολύ εύκολα να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας, μεταβαίνοντας στην πιο κοντινή σας σημείο Locker και χρησιμοποιώντας τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας για να ανοίξετε τη θυρίδα, κατόπιν το δέμα σας θα προωθηθεί σε εμάς.

Αλλαγές και επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δεν πραγματοποιούνται. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης. Στην περίπτωση υπαναχώρησης μας στείλετε πίσω το δέμα με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε, με δική σας χρέωση των εξόδων αποστολής. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το δέμα σας χρησιμοποιώντας τη συνεργαζόμενη, με εμάς, εταιρεία courier και θα σας αφαιρεθούν τα μεταφορικά (3€) από την επιστροφή του ποσού.

Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  έως  5 εργάσιμες ημέρες  από την παραλαβή των προϊόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.

 

Προσοχή! Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές (εξαιρούνται οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα) και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.

Τέλος, Τα εποχιακά είδη αλλάζονται μόνο με αντίστοιχο εποχιακό είδος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται στα εποχιακά είδη, στα είδη προσφοράς και Last chance.

Για το εξωτερικό

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας έχει γίνει σε χώρα εκτός Ελλάδας τότε τα έξοδα αποστολής της αλλαγής ή επιστροφής σας επιβαρύνεστε εσείς.

Σε περίπτωση μη παραλαβής τα έξοδα μεταφοράς και τυχόν τελωνειακοί δασμοί δεν επιστρέφονται.