Συσκευασία Δώρου για Κοσμήματα

 

 

Ιt’s always gift wrapped

 Κάθε κόσμημα είναι πολύτιμο, η συσκευασία του πρέπει να είναι ανάλογα εντυπωσιακή!
Κάθε κόσμημα και αξεσουάρ της εταιριας Olga Komima συνοδεύεται από μία υπέροχη συσκευασία δώρου εφόσον εσείς το επιθυμείτε,
γιατί όλες αξίζουμε το κόσμημα μας στην πιο όμορφη συσκευασία.

 

Olga Kosmima Packaging

Όλα τα κοσμήματα φυλάσσονται προσεκτικά σε κουτιά τα οποία αρωματίζουμε με τα αρώματα της συλλογής μας Rose Gold, Bronze, Yellow Gold και Silver. Κάθε κουτάκι τοποθετείται στην σακούλα μας και την συσκευασία ολοκληρώνει η κορδέλα μας δημιουργώντας το πιο όμορφο δώρο για εσάς, τις φίλες σας ή τους αγαπημένους σας! Κάθε αγορά από τα καταστήματα μας κρύβει μία γλυκιά έκπληξη.

 

Gold Edition

Εάν επιλέξετε κάποιο χρυσό κόσμημα Κ9, Κ14, Κ18, EXCLUSIVE SERIES, LIMITED EDITION,  Τα προιοντα έρχονται σε πολυτελη συσκευασια  μαζί με την κάρτα εγγύησης του κοσμήματος σας.

E-shop packaging

Οι online παραγγελίες μέσω του e-shop μας αποστέλλονται σε δωρεάν συσκευασία δώρου, εφόσον το επιλέξετε, και τοποθετούνται μέσα σε ειδικούς φακέλους εύθραυστης συσκευασίας για έξτρα προστασία!

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα αποστολής προσωπικής κάρτας. Διαλέξτε το κείμενο που θα αναγράφεται στην αποστολή σας και κάντε το δώρο σας ακόμα πιο ξεχωριστό. 

Men’s collection

Τα ανδρικά κοσμήματα συνοδεύονται από την αντίστοιχη ανδρική συσκευασία με minimal σχεδιασμό! Κάθε κουτί τοποθετείται στην ειδική σακούλα μας.

Kids collection

Τα παιδικά κοσμήματα και οι παιδικές παραμάνες συνοδεύονται από την αντίστοιχη παιδική συσκευασία για κορίτσι ή αγόρι με τα πιο ζουζούνικα σχέδια και χρώματα για εσάς και τους μικρούς αγαπημένους σας!